Hollanda Milli Takımı'nın Fransa'ya oynadığı karşılaşmanın 36. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Hollanda yıldız futbolcunun 3 hafta sahalardan uzak kalacak olması nedeniyle ertelenen Galatasaray - Fenerbahçe derbisine yetişeceği merak konusu. Ligdeki Eskişehirspor ve Rizespor karşılaşmalarına yetişmesi mümkün olmayan Hollandalı futbolcunun derbiye yetişmesi için yoğun çaba harcanacak.
Fenerbahçe’ye karşı Galatasaray formasıyla ligde çıktığı 4 maçta 3 gol atan Wesley Sneijder, bir gol daha atarsa tarihe geçerek, sarı-kırmızılı ekibin yabancı futbolcuları arasında Fenerbahçe’ye ligde en çok gol atan futbolcu unvanını alacak.
YOĞUN ÇABA HARACANACAK
Sarı-Kırmızılı formayı giyen futbolcunun Galatasaray Sağlık Ekibi, tedavisi ülkesinde devam eden Hollandalı yıldız için Türkiye'ye döner dönmez yoğun çaba harcayacak. Şuanda takımın büyük kozu olarak gösterilen yıldızın dev maçta oynayabilmesi için her şey yapılacak.
HAKAN BALTA ZOR
Öte yandan derbinin 13 Nisan tarihine alınması, A Milli Takımımızın İsveç maçında sakatlanan Hakan Balta'nın oynamasını da zora soktu. Hem sol bek hem de stoperde görev alan deneyimli futbolcunun da yaklaşık 3-4 hafta sahalardan uzak kalması beklenirken derbiye yetişmesi çok zor bir ihtimal.
Wesley Sneijder Derbiye Yetişecek mi?
Güvenlik nedeniyle ertelenen Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin tarihinin 13 Nisan olarak açıklanmasının ardından sarı-kırmızılı takımda Hollandalı yıldız Wesley Sneijder belirsizliği sürüyor.

İlgili Galeriler